- Autor: kuhnj
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Červená řepa | 200 |
Vejce celá průměr | 110 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Cibule | 30 |
Cottage Cheese bílý (Meggle) | 150 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 15 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,citr.šťáva. mletý kmín, kečup apod.
Energetická hodnota celkem: 2288 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 458 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 6.6, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Řepu a 2 vejce uvaříme, necháme vychladnout. Potom všechny ingredience nastrouháme, cibuli nakrájíme a vše smícháme se sýrem Cottage a lžící majonézy. Dochutíme solí, pepřem, citr. šťávou, chili, mletým kmínem, kečupem -dle chuti. Tataráček podáváme na topinkách z topinkovače, které bohatě natřeme česnekem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.